Tangentbordshora

Vilken tangent jag an trycker pa sa blir det inte som jag tankt mig. Forbannade araber, tanker jag innan jag sansar mig.
Andas.
Horabloggen tar semester en och en halv vecka till. Sedan lovar jag att rapportera om:
Att de tunisiska hororna egentligen ar ryska.
Att feta tanter med hangbrost har upprort mitt estetiska sinnelag.
Att de varsta semesterhororna ar de par som letar efter andra par att tillbringa varje minut av den vardefulla semestern.

Kommentarer
Postat av: detlugterfisk

Här hemma skriver pressen om grogghoror - tjejer som inte kan betala sina egna drinkar. Kan du inte se om du hittar nån sån där du är?

2007-06-24 @ 00:08:20
Postat av: Sven-Britt

Jag ser fram emot din rapport. Speciellt detta om par som letar efter andra par. Fattar inte riktigt vad det är för människor. Såna där "swingers" eller? Det låter precis så sjukt som jag föreställt mig det. (har inte varit i tunisien)

2007-06-27 @ 17:20:55
Postat av: Bengt

hallå,
en gång träffade jag ett par vars tant var sugen på att knulla med mig. det var på finlandsfärja och hon såg till att sin gubbe fick i sig tre, fyra rejäla whiskeyladdningar så att han somnade i fåtöljen.
Därefter tömde hon mig på varje droppe - tanter, de är de värsta.
En annan gång stötte jag på ett gäng (5 st) finska sjuksköterskor som gav mig öl och bad mig strippa. Det gjorde jag... hehe...

2007-07-01 @ 19:59:00
Postat av: T

Tunisien suger. Va där en gång. Det sög.Detta var den bästa blogg jag någonsin läst. Liksom hur i helvete missade jag den här?

2009-11-17 @ 00:31:47
URL: http://milfshake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0